Skip to main content

Utvändig målning i Umeå

Letar du utvändig målning i Umeå? Vår utvändiga målningsservice skyddar och förgyller ditt hem. En fasad som speglar kvalitet och omsorg.

utvändig målning i umeå

Professionell utvändig målning i Umeå

Umeå Måleri är ditt förstahandsval för utvändig målning i Umeå och hela Västerbotten. Vårt team av professionella målare har den expertis och erfarenhet som behövs för att förnya ditt hus eller byggnad.

Vi förstår vikten av ett hållbart och estetiskt tilltalande yttre och arbetar noggrant för att uppnå bästa möjliga resultat.

Välj rätt färg för ditt hus

Vid utvändig målning i Umeå är valet av rätt färg för ditt hus är en stor del av renoveringsprocessen. Vi hjälper dig att välja färger som kompletterar husets arkitektur och den omgivande miljön, samtidigt som de är hållbara nog att stå emot väder och vind.

Våra experter guidar dig genom ett brett utbud av färger och nyanser för att hitta det perfekta valet för ditt hem.

färgsättning i umeå
Färgsättning i Umeå

Fullständig förberedelse och tillämpning

För oss på Umeå Måleri börjar varje utvändigt målningsprojekt med en grundlig förberedelse. Vi rengör och förbereder ytor noggrant, från att skrapa bort gammal färg till att tvätta och grunda ytan.

Detta säkerställer att den nya färgen appliceras jämnt och ger ett hållbart och fräscht nytt utseende till ditt hus.

Ditt hus, vår passion

Ditt hem är viktigt för oss. När arbetet är klart, går vi noggrant igenom det tillsammans med dig för att försäkra oss om att allt uppfyller dina förväntningar. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd. På Umeå Måleri strävar vi efter att varje projekt avslutas med en kund som känner sig helt nöjd och stolt över sitt nymålade hus.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss ta hand om din utvändiga målning i Umeå. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förvandla ditt hus i Umeå och Västerbotten.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!